Seminari i psikanalizës – Filmi : “Në Qiell të hapur” me regji të Mariana Otero, Qendra për fëmijë dhe adoleshentë ‘Courtil’ Francë/Belgjikë

Nga

Publikuar tek Fëmija, Film - diskutim, PRAXIS, Seminaret e psikanalizës me 23 April 2018

Transferenca nga Frojdi tek Lacan-i në klinikën me fëmijën dhe adoleshentin 1Transferenca nga Frojdi tek Lacan-i në klinikën me fëmijën dhe adoleshentin 2 (1)
 

Seminari është në proçes akreditimit nga  QKEV

Alysson observes her body with wariness. Evanne spins until dizziness makes him fall. Amina cannot manage to utter words clearly. On the Franco-Belgian border, there’s a unique place that takes in children with mental and social problems. Day after day, the adults try to understand the enigma that each one of them represents and, without ever imposing anything on them, invent the solutions that will help them to live in peace, case by case. Through their stories, Like an Open Sky reveals their singular vision of the world to us.
Regjistrimet tek: seminaret_e_psikanalizes@nyjelakim.net

One Response to Seminari i psikanalizës – Filmi : “Në Qiell të hapur” me regji të Mariana Otero, Qendra për fëmijë dhe adoleshentë ‘Courtil’ Francë/Belgjikë

  1. puhi says:

    Nje film shume i bukur. Nje film qe vjen thjesht dhe natyrshem.
    Zero artifice!

Leave a Reply