Mohimi dhe bindja tek psikoza

Nga

Publikuar tek Seminaret e psikanalizës, Tekste me 6 February 2013

Fusha Frojdiane – Sesioni i parë

2 Mars,  9h00-18h00 Akademia e Shkencave, Salla e Bibliotekës, Sheshi Fan Noli.

Bashkangjitur do të gjeni programin për seminarin e psikanalizës të datës 2 mars. Lektorja do të jetë znj. Paola Francesconi presidente e SLP (Scuola Lacaniana di Psicoanalisi). Seminari i titulluar ‘Mohimi dhe bindja tek psikoza’ do të zhvillohet tek Akademia e Shkencave, salla e Bibliotekës’ nga ora 9h00 deri në orën 18h00.

      Shkarkoje Tekstet përgatitore të seminarit  Preclusione generalizzata.pdf Seminario 3 – ch1 – p3.pdf Seminaro 3 – ch6 – p2-4.pdf Una questione preliminare – ch1 – p3-4.pdf Una questione preliminare – ch5.pdf

Leave a Reply