19 Tetor – Fëmija dhe simptomat e tij: ankthi, çrregullimet e vëmendjes, të hiperaktivitetit, çrregullimet pervazive të zhvillimit, disleksitë, dispraksitë..?

Nga

Publikuar tek Cikli Klinik 2019-2020, Fëmija, PRAXIS me 13 October 2019

 
  • Teoritë e zhvillimit libidinal të fëmijës : Frojdi, postfrojdianët dhe J. Lacan-i.
  • Si t’i qasemi ankthit dhe vuajtjes psikike të fëmijës?  
  • Si t’i orientojmë prindërit dhe profesionistët kundrejt diagnozave: çrregullimet e vëmendjes, të hiperaktivitetit, çrregullimet pervazive të zhvillimit, disleksitë, dispraksitë..?»
  Cikli Klinik 2019-2020 është i akredituar nga QKEV
  https://nyjelakim.net/read/wp-content/uploads/2019/10/program-19-tetor-2019.pdf

Shkarko

Leave a Reply