7 Dhjetor – Urgjenca subjektive : një çështje klinike dhe politike

Nga

Publikuar tek PRAXIS, Prezantime/Reportazhe/Intervista, Seminaret e psikanalizës me 26 November 2018

Seminari i Fushës Frojdiane në Shqipëri

7 Dhjetor 2018, Ora 9h-15h Qendra Sociale Multidisiplinare Rruga ‘Maliq Muco’, Nr.19 Tiranë Në këtë seminar Gian Francesco Arzente do të trajtojë disa nga çështjet e mëposhtme rreth funksionit të institucioneve klinike :  
  • Pse lindin institucionet dhe në ç’raport vendosen qëllimet e tyre me pulsionet e njeriut ?
  • Çfarë do të thotë të themelosh institucione me pikënisje orientimin psikanalitik ?
  • Si ta bëjmë këtë ?
   

Shkarko

 

Leave a Reply