Etiketa: mohimi

Mohimi dhe bindja tek psikoza

Fusha Frojdiane – Sesioni i parë

2 Mars,  9h00-18h00 Akademia e Shkencave, Salla e Bibliotekës, Sheshi Fan Noli.

Bashkangjitur do të gjeni programin për seminarin e psikanalizës të datës 2 mars. Lektorja do të jetë znj. Paola Francesconi presidente e SLP (Scuola Lacaniana di Psicoanalisi). Seminari i titulluar ‘Mohimi dhe bindja tek psikoza’ do të zhvillohet tek Akademia e Shkencave, salla e Bibliotekës’ nga ora 9h00 deri në orën 18h00.

    (more…)