Formacionet e së pavetëdijshmes: e vërteta dhe kënaqësia

Nga

Publikuar tek Seminaret e psikanalizës me 21 October 2016

Seminari i Fushës Frojdiane në Shqipëri

12 Nêntor 2016,  Ora 9h-14h Biblioteka Kombëtare Sheshi Skënderbej Përpara Frojdit, ëndrrat, lapsuset dhe simptomat konsideroheshin si dukuri bizare, mbetje të pakuptimta ose piktoreske të jetës shpirtërore. Frojdi do t’i kushtojë rëndësi faktit se këto dukuri manifestohen si shpërthime tek të folurit. Të qenurit të pavetëdijshme nuk do të thotë se ato nuk i binden disa ligjësive në formacionin e tyre. Shkarko

Leave a Reply