Etiketa: Massimo Termini

Seminari i dytë – Simptoma dhe përsëritja

14 Janar 2012 Lektori i sesionit të dytë – Massimo Termini Auditoriumi Galileu Galilei, Q.S.U.T.

Programi i seminarit, bashkangjitur gjeni të gjitha informacionet mbi argumentin, vendin, orarin dhe regjistrimin.     (më tepër…)