Etiketa: jouissance

E Premte 17 Maj. Nga shoqëria e semaforit tek shoqëria e rrethrrotullimit. Psikanaliza sot.

Në një shoqëri që ndryshon me shpejtësi dhe që mban në zenitin e saj jouissance-n e objekteve të konsumit në vend të ndalimit atëror, si duhet mbajtur singulariteti i subjektit dhe cili është vendi i psikanalizës ?

              (more…)