Etiketa: institucioni

Thirrje për propozim- PIPOL 6

  Gratë zgjedhohen në të ardhmen PAS EDIPIT GRATË ZGJEDHOHEN NË TË ARDHMEN Rasti klinik, Institucioni dhe përvoja ime e psikanalizës   Thirrje-propozim-PIPOL 6