4 Tetor – Fëmija i ndërlidhur

Nga

Publikuar tek Konferencë me 17 September 2019

Sot prindërit dhe edukatorët shqetësohen kur shohin fëmijët “që ndërlidhen” gjithmonë e më herët dhe gjithmonë e më gjatë me pajisjet elektronike që vihen në qarkullim masivisht nëpërmjet teknologjisë në botën njerëzore të përbashkët. Ekspertët debatojnë, ngrenë zërin, alarmohen: a është kjo e dëmshme? Sa: pak, shumë, aspak? Do të shohim se si fëmijët e këtij shekulli arrijnë t’ja dalin mbanë falë burimeve të tyre të brendshme dhe duke nxjerrë në pah nganjëherë preferencat dhe nismat e tyre.

Dr. Daniel Roy

 

Shkarko

Leave a Reply