Etiketa: l’argomento

Seminari i dytë – Simptoma dhe përsëritja

14 Janar 2012
Lektori i sesionit të dytë – Massimo Termini
Auditoriumi Galileu Galilei, Q.S.U.T.

Programi i seminarit, bashkangjitur gjeni të gjitha informacionet mbi argumentin, vendin, orarin dhe regjistrimin.

 

 

(më tepër…)