Etiketa: kujdesi për gruan në maternitet

Buletini Nr. 1 Maj 2021: Shëndeti i Nënës, Foshnjës dhe Fëmijës

Njësia boton Buletinin e saj të parë : Shëndeti i nënës, foshnjës dhe fëmijës Në brendësi mund të lexoni më shumë për :
  • Xixëllonjat
  • Kujdesin përpara lindjes dhe roli i babait pas lindjes
  • Këshilla për prindërit e rinj : Si t’i mbrojmë foshnjat nga SVPF (sindromën e vdekjes së papritur të foshnjes)?
  • Treguesit në ulje të fekonditetit dhe nivelit të vdekshmërisë foshnjore, shkaqet etj.
  • Dy histori lindjesh në maternitetet e kryeqytetit
  • Qasja mbi kujdesin ndaj gruas dhe foshnjes
  • Çfarë ndodh me foshnjen dhe nënën gjatë lindjes
  • Lindjeve me ndërhyrje cezariane apo me rrugë natyrale?
  • Ç’risk për foshnjen dhe nënën ? ….