Ëndrra, objekt frojdian

Nga

Publikuar tek Prezantime/Reportazhe/Intervista me 2 November 2016

Disa teza mbi simptomën në psikanalizë; ëndrra e rimarrë nga politika në romanin e Ismail Kadaresë (Nënpunësi (i)’Pallati i ëndrrave; Ëndrra dhe të rinjtë, ndotja, mbetjet, Facebook-u, emigracioni etj. )

Ëndrra, objekt frojdian

Leave a Reply